27 Mayıs 2014 Salı

Elidor Miss Turkey 2014 Güzellik yarışmasını kazanan güzel belli oldu. Yarışmanın birincisi favori olarak gösterilen Amine Gülşe oldu. Makalemizde Amine Gülşe kimdir, boyu kaç, yaşı kaç ve nereli sorularına yanıt ararken, resimlerini de sizler için yayınlayacağız.

2014'ün en güzel kızı İsveç'te doğmuş, yani nereli sorusuna İsveç diyebiliriz. Ancak yarışmaya İzmir'den katılmış. Amine Gülşe'nin yaşı kaç merak edenler için hemen söyleyelim, yeni Miss Turkey sadece 21 yaşında.

Amine Elidor Miss Turkey 2014 finaline gelene kadar 250 adayla yarıştı ancak başarılı oldu. Bu akşam yapılan finalde de 22 kişi arasından sıyrılarak birinci seçilmeyi başardı.

Amine Gülşe'nin boyu kaç? 1.78
Hangi şehirde doğdu? İsveç
Mezun olduğu okul: International High School Of The Gothenburg Region

Star ekranlarında izleyicilerle buluşan ve 22 güzelin ilk üçe kalmaya çalıştığı Elidor Miss Turkey 2014 Güzellik Yarışması tamamlandı. Birbirinden güzel genç kızlar müthiş şovlar eşliğinde keyifli bir gece yaşattı. İddialı jürisi, Ajda Pekkan ve Murat Dalkılıç gibi ünlü isimlerin şarkılarını seslendirdiği gece tam bir şölen havasında geçti.

Kadir Doğulu ve Yasemin Allen tarafından sunulan yarışmada ilk dörde kalan isimler şöyle:

Miss Turkey 1. güzeli Amine Gülşe
Miss Turkey 2. güzeli Dilan Çiçekdeniz
Miss Turkey 3. güzeli Aybüke Pusat
Miss Turkey 4. güzeli Gizem Koçak

Yarışmada birinci olan Amine Gülşe Türkiye'yi Miss World yarışmasında, ikinci güzel Dilan Çiçekdeniz Miss Universe yarışmasında, üçüncü güzel Aybüke Pusat ise Miss Earth yarışmasında temsil edecek.

Amine Gülşe resimleri, fotoğrafları 



Bir Cevap Yazın

Konulara abone olun | Yorumlara abone olun

Yeni Konular

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© 2012 Dizi Oyuncuları, Fragmanları, Diziler, Dizi Haberleri Ve Güncel Haberler | Powered by Blogger