22 Ağustos 2014 Cuma

Yaz sezonu başladığında kimse iddialı dizilerin ekrana geleceğini tahmin etmiyordu. Ancak geçtiğimiz yıllara göre şaşırtıcı derecede başarılı olan dizilerle tanıştık. Bu dizilerin başında elbetteki Süreç Film tarafından hazırlanan ve Fox TV'de ekrana gelen Kiraz Mevsimi geliyor. Başarılı senaristleri ve gençlerin kısa sürede bağrına bastığı oyuncuları ile dizi hızla fenomen olma yoluna girdi.



Yaz aylarında Cuma akşamları ekranlara gelen Kiraz Mevsimi kış sezonunda muhtemelen Cumartesi akşamları yayınlanacak. Dizinin tatili sona erecek dizi ve yapımlarla da başarıyla rekabet edeceğini düşünüyoruz. Türkiye'de pek rastlamadığımız romantik komedi türünün başarılı örneği umuyoruz ki uzun soluklu bir dizi olur.

Kiraz Mevsimi'nin hikayesine de kısaca değinmek istiyoruz. En büyük hayali eğitimini de gördüğü moda alanında büyük başarılar yakalamak olan ve dizinin seyrine baktığımızda bu alanda ciddi adımlar da atan Öykü karakterinin iki erkek arasında kalması anlatılıyor. Küçük bir mahallede yaşayan ve kendisini geliştirerek sınıf atlamak isteyen Öykü kızımız çocukluğundan beri Mete'ye hayranlık duymakta ve gizli gizli sevmektedir. Birgün kötü ama komik bazı tesadüflerle Ayaz adlı gençle tanışır. Ayaz'ın da genç kızdan hoşlanması ve her defasında karşısına çıkmasıyla ikili arasında bir aşk doğmaya başlar. Çapkın ve ukala görünen ama aslında zor bir çocukluk geçirmiş olan ve gerçekte romantik bir erkek olan Ayaz'ın bu yönü de Öykü ile birlikte ortaya çıkacaktır. Ayaz belki de ilk defa gerçek aşka inanacaktır.

Kiraz Mevsimi oyuncuları dizinin başarısında hikayesi kadar etkili diyebiliriz. Genç yeteneklerin kimyası uyuştu ve kısa sürede hepsinin kendine has kitleleri oluştu. Sosyal medyada bu oyuncularla ilgili pekçok fan sayfası hazırlandığı görülüyor.

Bir Cevap Yazın

Konulara abone olun | Yorumlara abone olun

Yeni Konular

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© 2012 Dizi Oyuncuları, Fragmanları, Diziler, Dizi Haberleri Ve Güncel Haberler | Powered by Blogger