4 Eylül 2014 Perşembe

Kiraz Mevsimi Fragmanı yeni bölüm kadar merak ediliyor.

Aşkın zamanı olan Kiraz Mevsimi Fox ekranlarında izleyicilerle buluşmaya ve izlenme oranlarıyla show yapmaya devam ediyor. Gerçekten de izleyicileri kısa sürede yakalayan çok güzel bir aşkın gelişimine şahit oluyoruz bu dizide. Her hafta Cuma akşamları yayınlanan dizinin fanları yeni bölümü sabırsızlıkla beklerken imdatlarına yeni bölümden resimler ve tabii ki Kiraz Mevsimi fragman yetişiyor.



Teknolojinin gelişmesi dizi severlerin de işine yaramış görünüyor, zira fragmanlar televizyonla aynı anda internetteki yerini de alıyor. Ayrıca televizyonda fragmanı her defasında beklemek zorundayken, internetten tekrar tekrar izlemek mümkün oluyor.

Başrollerinde Kavak Yelleri'nin Efe'si Dağhan Külegeç ve Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı reyting rekortmeni dizide parlayan Nilperi Şahinkaya ile birlikte gençlerin kısa sürede çok sevdiği Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi Fox TV'nin de şu anda en popüler dizisi olmuş durumda. Aldığı yüksek reytinglerle Fox TV'yi Ağustos ayının en çok izlenen kanalı yapan Kiraz Mevsimi aynı zamanda kanalın resmi sitesinin de trafiğini bir hayli arttırdı. Dizi Fox sitesinde bugüne kadar en çok izlenen dizi oldu.

Kiraz Mevsimi son bölümünde neredeyse 10 reytinge ulaşarak muazzam bir başarıya imza attı. Dizinin oyuncuları ve teknik kadrosu bu başarıyı birlikte eğlenerek kutladılar.

Yaz aylarında böylesine başarılara imza atan Kiraz Mevsimi dizisinin yeni bölüm fragmanı yeni bölümleri kadar sabırsızlıkla bekleniyor. Fragmanın ne kadar önemli olduğunu bildiğimiz için sizlere fragmanları düzenli ve hızlı birşekilde sitesinde yayınlayan kardeş sitemizi tanıtmak istiyoruz. Dizinin tüm fragmanları gibi Kiraz Mevsimi 10.bölüm fragmanı da yine hızlıca bu siteden izlenebilir. Merakta kalmamak ve yeni bölümle ilgili tüyo ve yorumları okuyarak sevdiğiniz dizi hakkında güncel bilgilere ulaşmak için ziyaret etmenizi öneriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder