18 Ekim 2014 Cumartesi

Müziği bıraktıktan sonra sinema dalına yönelen başarılı isim Mahsun Kırmızıgül çektiği sinema filmleri ile başarısını göstererek oldukça beğeni toplamıştır. Güneşi Gördüm, New York'ta Beş Minare, Beyaz Melek gibi filmlerinin yanı sıra başarılı dizilere de imza atan Mahsun Kırmızıgül Hayat Devam Ediyor ve Benim İçin Üzülme dizileri ile de beğeni toplamıştır. Mahsun Kırmızıgül Fox Tv de yepyeni bir dizi ile daha izleyici karşısına çıktı.

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi olan Kadim Dostum dizisi Fox Tv de izleyici karşısına çıkarak oldukça beğeni toplamıştır. Fox Tv Kadim Dostum dizi konusu Mardin'de sıcak bir aile hikayesini konu alan Kadim Dostum dizisi adını birbirine zıt ve inatçı iki ailenin soyadları olan Kadim ve Dostum adından almaktadır.

Mardin'in efsane telkaricisi Sami Usta'nın çırakları Recep Dostum (Erol Aksoy) ile Bayram Kadim'in (Arif Erkin) çocukluktan süre gelen çekişmeleri kendileri birer usta olduktan sonra da artarak devam edip, işin içine Kadim ve Dostum ailelerinin girmeleri ile beraber gelişen olayları ve birbirlerine oynadıkları oyunları kurnazlık olarak gören kahramanlarımız aslında saf Anadolu insanlarıdır. Kadim Dostum dizisi başrollerinde İlker Aksum, Damla Aslanalp, Metin Yıldız, Murat Eken, Tarık Papuççuoğlu, Dilara Aksüyek gibi isimler yer alıyor.

Sizlere bu yazımızda Kadim Dostum dizi oyuncuları kimler, Kadim Dostum dizi konusu nedir, Kadim Dostum dizisinde kim hangi rolde gibi dizi hakkında merak edilen bilgileri ve dizi oyuncularının biyografi ve resimleri hakkında bilgiler vereceğiz. dizi oyuncuları

Kadim Dostum Dizi Oyuncuları Kimler

Kadim Dostum Mümtaz - İlker Aksum
Kadim Dostum Süheyla - Aydan Burhan
Kadim Dostum Celal - Metin Yıldız
Kadim Dostum Hikmet - Murat Eken
Kadim Dostum Ferzan - Eren Hacısalihoğlu
Kadim Dostum Bayram - Arif Erkin Güzelbeyoğlu
Kadim Dostum Recep - Erol Aksoy
Kadim Dostum Nurten - Nilgün Karababa
Kadim Dostum Mara - Suna Selen
Kadim Dostum Sevgi - Elif Sümbül Sert
Kadim Dostum Dilara Aksüyek
Kadim Dostum Sinan Bengier
Kadim Dostum Zeyno Üstünışık
Kadim Dostum İpek Ayaz
Kadim Dostum Doğukan Polat
Kadim Dostum Dilek Çelebi
Kadim Dostum Damla Aslanalp
Kadim Dostum Ünal Silver
Kadim Dostum Tarık Papuççuoğlu

Kadim Dostum Dizi Konusu

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi olan Kadim Dostum dizisi zamanın durduğu şehir Mardin'den sıcak bir aile hikayesini ekrana getiriyor. Masalsı şehrin efsane telkaricisi Sami Usta'nın çırakları Recep Dostum ile Bayram Kadim'in çocukluktan süre gelen çekişmeleri kendileri birer usta olduktan sonra da artarak devam edip, işin içine Kadim ve Dostum ailelerinin evlere şenlik bireyleri de girince ortaya izlemeye doyamayacağınız bir komedi çıkıyor. Birbirlerine oynadıkları oyunları kurnazlık olarak gören kahramanlarımız aslında saf Anadolu insanının ruhunu kalp şeklinde bir telkari eseri gibi örerken bir yandan da gelişen olayları izleyiciye aktarmaktadırlar.

kadim dostum dizisi, kadim dostum dizisi oyuncuları kimler, kadim dostum dizisi kadim dostum oyuncuları kadim dostum dizisi, kadim dostum dizi konusu nedir, kadim dostum dizisinde kim hangi rolde, kadim dostum dizisi karakter isimleri, kadim dostum oyuncuları resimleri, kadim dostum karakter isimleri, kadim dostum dizisinde kim kimdir, fox tv yeni kadim dostum dizisi, kadim dostum 1. bölüm izle, kadim dostum tanıtım fragmanı, kadim dostum yeni bölüm fragmanı, kadim dostum oyuncuları, kadim dostum dizisi ne zaman hangi kanalda saat kaçta, kadim dostum dizisi izle

Bir Cevap Yazın

Konulara abone olun | Yorumlara abone olun

Yeni Konular

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© 2012 Dizi Oyuncuları, Fragmanları, Diziler, Dizi Haberleri Ve Güncel Haberler | Powered by Blogger