2 Ekim 2014 Perşembe

Gün geçtikçe artan internet kullanımı hızla yayılmaya devam ediyor. Akıllı telefonlar ile internet gelişimi birleşince hayatımızın bir parçası olan internet ve telefon gün içerisinde elimizden düşmemektedir. Artık internetsiz ev, alan, telefon gibi hiç birşey kalmamıştır. Hayatımızın her alanında, her yerinde internet mevcuttur. Hal böyle olunda akıllı telefonlarda da bu yönde güncelleştirmeler ve yeni bir sürü uygulama çıkmaktadır.

Özellikle sosyal medya ağlarının önemli yer kapladığı ve her anımızı paylaştığımız ortam olan sosyal medya çılgınlığı ise yediden yetmişe herkesi sarmış durumdadır. Özellikle İnstagram uygulaması en çok kullanılan uygulamalar arasındadır. İnstagram kullanıcıları sevdiği kişilerin ve arkadaşlarının instagramdan paylaştığı resimleri ve videoları beğenip yorum yapabiliyorlar. İnstagram da en çok ilgi gören hesaplar ise ünlülerindir.

Ünlüler gün içerisinde bir anını ve o anda çekilmiş fotoğrafını instagramdan paylaşarak takipçileri ve hayranları ile paylaşabiliyor. Böylelikle takipçisi olan kişi o sanatçının ünlünün neler yaptığını ve nerede olduğunun bilgilerini öğrenebiliyor. Sanatçıların, dizi oyuncularının, mankenlerin, siyasetçilerin ve futbolcuların insgtagram adresleri büyük ilgi görmektedir. İnstagram üzerinde de bir çok sahte hesap olmasından dolayı sizlere bu yazımızda ünlülerin instagram hesaplarının adlarını paylaşacağız.

İşte Ünlülerin İnstagram Hesaplarının Adları

Ünlülerin İnstagram Hesapları



Yukarıdaki ünlülerin instagram hesapları kullanılan ve gerçek hesaplardır. Yukarıda istediğiniz kişinin yanındaki linke tıklayarak o kişinin instagram sayfasına girebilir ve sevdiği ünlünün paylaşmış olduğu fotoğrafları ve videoları görebilir yorum yapabilirsiniz.

ünlülerin instagram hesapları neler, ünlülerin instagram hesaplarının adları neler, instagramda ünlüler, ünlüler ve instagram adresleri, instagram hesapları, ünlülerin instagram adresleri, ünlüler ve instagram adresleri, hangi ünlüler instagram kullanıyor, instagram kullanan ünlüler kimler, instagram hesabı olan ünlüler kimler, cem yılmazın instagram hesabı, demet akalın instagram adresi, cicişlerin instagram adresleri, bütün ünlülerin instagram adları neler,

Bir Cevap Yazın

Konulara abone olun | Yorumlara abone olun

Yeni Konular

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© 2012 Dizi Oyuncuları, Fragmanları, Diziler, Dizi Haberleri Ve Güncel Haberler | Powered by Blogger