20 Kasım 2014 Perşembe

Dizi fragmanları büyük önem kazandı

Türkiye'de özel kanalların da kurulmasıyla birlikte artık pekçok başarılı yapım düzenli olarak seyircilerle buluşuyor. Bu yapımların izlenme oranlarına göz attığımızda ülkemizde yerli dizilerin bir hayli izlendiğini görüyoruz. Diziler bu kadar talep görünce dizi fragmanları da aynı şekilde büyük önem kazanıyor. TRT'nin yanısıra Kanal D, Star TV, ATV, FOX ve Show TV gibi kanallar her yıl çeşitli dizileri izleyicilerin beğenisine sunuyorlar. Bu yazımızda tüm bu diziler için hızlı birşekilde fragman yayınlayan bir websitesinden bahsetmek istiyoruz.

İnternet üzerinden TV izleyicilerine hizmet sunan bu sitede HD formatta videolar yer alıyor. Bu siteyi keşfedenler severek izledikleri dizilerin yeni bölümde olacakları herkesten önce öğrenme fırsatı buluyorlar. Çünkü ilgili dizinin fragmanı kanalda yayınlanır yayınlanmaz bu siteye yüklenip izleyicilere sunuluyor. Bu tarzda çok fazla site bulunmasına rağmen genelde profesyonel ekipler tarafından hazırlanmadıkları için fragmanlar yavaş ekleniyor veya sorunlu oluyor. Çoğu ne yazık ki vakit kaybettirmekten başka bir işe yaramıyor. Size tavsiye edeceğim sitede ise fragmanlar düzenli olarak yayınlanmakta ve videolar kesinlikle takılmadan izlenebilmektedir.




Özellikle Türk yapımı diziler vazgeçilmezleriniz arasında ise keyifle izlediğiniz dizi veya dizilerin fragmanlarını artık aramanıza gerek kalmadı diyebiliriz. Bir dizinin fragmanı yapımcı şirket tarafından hazırlanmış ise bu fragman sitesinden rahatlıkla izleyebilirsiniz. Böylece vakit kaybetmemiş ve merakınızı hızlıca gidermiş olacaksınız. Çoğu zaman dizinin son bölümü biter bitmez siteyi ziyaret ederek yeni bölüm fragmanını izleme şansı bulabilirsiniz, zira fragman anında sitede yayınlanmış oluyor.

Fragman sitesinde video izlemek büyük keyif, çünkü yüklenen tüm fragmanlar yüksek bir kalitede ve kısa sürede büyük ilgi görmekte. Hem kaliteli hem de sorunsuz açıldığı için fragman zevkiniz bölünmez, dizi tanıtımlarını izlemek büyük keyif verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder