1 Kasım 2014 Cumartesi

Ekranların sevilen yarışmalarından olan Yetenek Sizsiniz yeni sezonda yine ekranlarda olmaya devam edecek. Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve jüri üyeliği yaptığı Yetenek Sizsiniz yarışması yeni sezonda TV8 kanalında olacak. Acun'un satın aldığı kanal olan TV8 bu sene en çok izlenen kanallar arasında olacağa benziyor. Başarılı yapımcının satın aldığı kanal TV8 de bu sene bir çok yarışma ve program yer alacak. Acun Ilıcalı'nın yarışmaları olan Yetenek Sizsiniz, Survivor, O Ses Türkiye gibi ilgi ile izlenen yarışmaların hepsi yeni sezonda TV8 de olacak. Her sene büyük ilgi ile izlenen yarışmalardan biri olan Yetenek Sizsiniz yarışması merakla beklenen yarışmalar arasındadır.

Tv8 de başlayacak olan Yetenek Sizsiniz yarışmasında yine jüri değişikliği oldu. Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenerler'in jüri üyeliği yaptığı yetenek sizsiniz yarışmasına bu sene farklı olarak yarışmada 4 jüri üyesi olacak.

Yetenek Sizsiniz Yeni Jüri Üyeleri Kimler

- Acun Ilıcalı
- Özgü Namal
- Murat Boz
- Eser Yenerler

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması yeni jüri üyeleri ile Türkiye'nin yeteneklerini aramaya devam edecekler. 13 Eylül de başlayan yarışma her hafta Cumartesi ve Pazar günleri ekranlarda olacak.

TV 8 ekranlarında başlayacak olan yarışmaya katılmak isteyenler acunn.com adresinden Yetenek Sizsiniz Türkiye başvuru formunu doldurabilirler. TV Haberleri



yetenek sizsiniz, yetenek sizsiniz türkiye, yetenek sizsiniz jüri üyeleri, yetenek sizsiniz yeni jürileri kimler, yetenek sizsiniz türkiye ne zaman başlıyor, yetenek sizsiniz türkiye hangi kanalda başlayacak, yetenek sizsiniz hangi kanalda oynayacak, yetenek sizsiniz türkiye elemeleri ne zaman, yetenek sizsiniz seçmeleri ne zaman, yetenek sizsiniz başvuru formu doldur, yetenek sizsiniz türkiyeye nasıl katılabilirim, acun ılıcalı, acunn.com, yetenek sizsiniz türkiye jürileri değişti mi, yetenek sizsiniz türkiye yeni bölümleri ne zaman, yeni sezon yetenek sizsiniz, tv 8 yetenek sizsiniz yarışması, yetenek sizsiniz jürileri

Bir Cevap Yazın

Konulara abone olun | Yorumlara abone olun

Yeni Konular

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© 2012 Dizi Oyuncuları, Fragmanları, Diziler, Dizi Haberleri Ve Güncel Haberler | Powered by Blogger