28 Şubat 2015 Cumartesi


bu tarz benim yarışmacıları show tv, yeni bu tarz benim yarışmacıları kimler, show tv bu tarz benim yarışmacı isimleri, bu tarz benim 2. sezon show tv,

SHOW TV BU TARZ BENİM YARIŞMACILARI



Geçen sezon büyük ilgi gören yarışma olan, Bu Tarz Benim ikinci sezonu nihayet başladı. Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Bu Tarz Benim yarışması 2. sezonu izleyici ile buluştu. 

Merakla beklenen bu tarz benim yarışmasında değişiklikler oldu. Show Tv, Bu Tarz Benim 2. sezon yarışmacılarını daha önceden tanıtmıştık, fakat yarışma jüri üyeleri ve yarışmacılar ile TV8'e geçtiği için, Show tv de başlayan bu tarz benim yarışmasının yarışmacıları ve jüri üyeleri değişmiştir.

Show Tv Bu Tarz Benim yarışmasının jüri koltuğunda Cemil İpekçi, Sibel Arna, Umut Eker, Chloe Loughnan Ortaç, yani Serdar Ortaç'ın eşi yer almaktadır. Yarışmanın sunuculuğunu ise Ebru Akel yapmaktadır.

Merakla beklenen Bu Tarz Benim yarışması, Show tv ekranlarında başlaması ile beraber, yarışmacılar araştırılmaya ve merak edilmeye başladı. Bizde sizlere Show tv Bu tarz benim yarışmacıları kimler ve yarışmacıların biyografilerini, resimlerini sizler için derledik. bu tarz benim

Show Tv Bu Tarz Benim Yarışmacıları Kimlerbu yazı 

Bu Tarz Benim Ecem Akkaya
Bu Tarz Benim Nil Anka
Bu Tarz Benim Serpil Gök
Bu Tarz Benim Özde Özkan
Bu Tarz Benim Çağla Yıldırım
Bu Tarz Benim Öykü Ekinci
Bu Tarz Benim İrem Özcan(Sonja)
Bu Tarz Benim Müge Ökmen
Bu Tarz Benim Lidya Brylova
Bu Tarz Benim İdil Naz Kaluç
Bu Tarz Benim Buse Akbaşak
Bu Tarz Benim Duygu Harman
Bu Tarz Benim Aygün Aydın
Bu Tarz Benim Serpil Cansız
Bu Tarz Benim Nazlı Tepetaş

Show Tv de yeni jüri üyeleri, yeni yarışmacıları ve yeni sunucusu ile başlayan Bu Tarz Benim yarışmasının güzel yarışmacıların isimleri yukarıdaki gibidir. 

İlerleyen günlerde Bu Tarz Benim yarışmasındaki tüm yarışmacılarının resimlerini ve biyografi bilgilerini bulabilirsiniz.

show tv de başlayan  bu tarz benim yarışmacıları, bu tarz benim ahow tv, show tvnin bu tarz benim yarışması, bu tarz benim 2. sezon yarışmacıları kimler, bu tarz benimdeki yarışmacıların isimleri, bu tarz benim, bu tarz benim yeni

Bir Cevap Yazın

Konulara abone olun | Yorumlara abone olun

Yeni Konular

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© 2012 Dizi Oyuncuları, Fragmanları, Diziler, Dizi Haberleri Ve Güncel Haberler | Powered by Blogger