27 Eylül 2014 Cumartesi

Bana Artık Hicran De Lale (Şebnem Hassanisoughi) Kimdir, Kaç Yaşında, Boyu Kaç ve Resimleri

Sitemizin biyografi bölümünde dizi oyuncuları hakkında bilgiler vermeye devam ediyoruz. Daha önce hangi kanalda hangi dizi başladı ve yeni başlayan dizilerin isimleri gibi bilgileri vermiştik. Yeni başlayan diziler arasında olan Bana Artık Hicran De dizisi Kanal D ekranlarında izleyicinin karşısında.

Sizlere bu yazımızda Kanal D'nin yeni dizi olan Bana Artık Hicran De dizisi oyuncularından olan Şebnem Hassanisoughi hakkında bilgiler vereceğiz. Başrollerinde Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisoughi, Nadir Sarıbacak, Tamer Levent, Nur Sürer ve Zeyno Eracar gibi isimler yer alıyor.

Bana Artık Hicran De dizisinin konusu, dizide başrol olan ve dizinin konusunun büyük bölümünü oluşturan Hicran karakterini canlandıran Aslı Enver yaşadığı aşk sonucu hüsrana uğramış ve büyük bedeller ödemek zorunda kalmış bir kadının hayatta kalma mücadelesi anlatacak.

Bana Artık Hicran De dizisinde Lale karakterini canlandıran Şebnem Hassanisoughi dizi oyuncuları arasında merak edilen ve beğenilen oyuncular arasındadır. Şebnem Hassanisoughi kimdir, kaç yaşındadır nerelidir, Bana Artık Hicran De dizisi Lale kimdir gerçek adı nedir gibi soruların sorulması üzerine Şebnem Hassanisoughi biyografi, hayatı ve resimleri gibi bilgiler aşağıdadır.

Şebnem Hassanisoughi Kimdir

Bana Artık Hicran De dizisinde Lale karakterini canlandıran Şebnem Hassanisoughi, 7 Aralık 1985 yılında İstanbul da doğmuş oyuncudur. Babası İranlı ve Annesi Türk olan güzel oyuncunun babası avukat ve annesi ise noterdir. Annesinin işi gereği bir çok il dolaşan başarılı oyuncu Şebnem Hassanisoughi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana Sanat Dalı ve Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Yüksek Lisans Program eğitimleri almıştır. Birçok tiyatro oyununda, reklamda, dizi ve filmde rol almıştır. dizi oyuncuları

Oyunculuğun yanı sıra müzikle de uğraşan güzel oyuncu gitar, bateri ve mızıka da çalabilmektedir. İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında Sessiz Gemiler adlı dizide Melek karakterini canlandırarak yaşayan Şebnem Hassanisoughi daha sonra firar, Kayıp Şehir gibi dizilerde rol almıştır. Bir çok tiyatro oyunlarında da oynayan Şebnem Hassanisoughi şimdilerde Kanal D de başlayan Bana Artık Hicran De dizisinde Lale karakterini canlandırmaktadır. Başarılı ve güzel oyuncu Şebnem Hassanisoughi resimlerini yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Şebnem Hassanisoughi Boyu : 1,72
Şebnem Hassanisoughi Kilosu : 51
Şebnem Hassanisoughi Facebook : tr-tr.facebook.com/pages/Şebnem-Hassanisoughi
Şebnem Hassanisoughi Twitter : https://twitter.com/hassanisoughi

Şebnem Hassanisoughi Rol Aldığı Diziler

Bana artık hicran de - 2014 / Lale
Kayıp Şehir - Kanal D 2012 / Zeynep
Firar - Star Tv 2012 / Asude
Kılıç Günü - Atv 2010 / Melek
Annem - 2008
Sessiz Gemiler - 2007

Şebnem Hassanisoughi Resimleri







şebnem hassanisoughi kimdir, şebnem hassanisoughi, şebnem hassanisoughi resimleri, şebnem hassanisoughi yeni dizisi, şebnem hassanisoughi yeni dizisinin adı ne, şebnem hassanisoughi ve yeni dizisi, şebnem hassanisoughi resimleri, şebnem hassanisoughi foto galeri, şebnem hassanisoughi hakkında bilgi, şebnem hassanisoughi burcu ne, şebnem hassanisoughi kaç yaşında, şebnem hassanisoughi sevgilisi kim, şebnem hassanisoughi wikipedi, şebnem hassanisoughi hayatı, şebnem hassanisoughi sevdiği renk yemek şarkı, bana artık hicran de lale kim, bana artık hicran de dizisi oyuncuları, bana artık hicran de dizisi karakter isimleri, bana artık hicran de lale karakteri kimdir, bana artık hicran de dizisi lale gerçek adı ne, bana artık hicran de lale resimleri, 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder