27 Eylül 2014 Cumartesi

Bana Artık Hicran De Oyuncuları Kimler - Bana Artık Hicran De Dizisi Konusu Nedir?

Kanal D'nin yeni dizilerinden biri olan Bana Artık Hicran De dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve dizi konusu ile oldukça beğenilen ve merak edilen diziler arasındadır. Sitemizde Kanal D Bana Artık Hicran De dizisi ile ilgili tüm bilgileri oyuncuları ve konusu hakkında bilgiler edinebilirsiniz.

Bana Artık Hicran De dizi oyuncuları kadar konusunun da ilgi çektiği dizinin başrollerinde Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Nadir Sarıbacak, Tamer Levent, Nur Sürer ve Zeyno Eracar gibi isimler yer alıyor.

Bana Artık Hicran De dizisinin konusu, dizide başrol olan ve dizinin konusunun büyük bölümünü oluşturan Hicran karakterini canlandıran Aslı Enver yaşadığı aşk sonucu hüsrana uğramış ve büyük bedeller ödemek zorunda kalmış bir kadının hayatta kalma mücadelesi anlatacak. Dizide Buğra Gülsoy, Sinan Erinç karakterini canlandırırken Alican Yücesoy ise Murat Sezgin karakterini canlandırıyor.

Bana Hicran De dizisi oyuncuları kimler, Bana Hicran De dizisi konusu nedir gibi soruların sorulması ve dizi hakkında bilgilerin merak edilmesi üzerine sizlere bu yazımızda Bana Artık Hicran De dizisi hakkındaki tüm bilgileri ve oyuncuların biyografilerini ve resimlerini paylaşacağız.
  dizi oyuncuları

Bana Artık Hicran De Dizi Oyuncuları Kimler

Bana Artık Hicran De Hicran - Aslı Enver
Bana Artık Hicran De Sinan Erinç - Buğra Gülsoy
Bana Artık Hicran De Murat Sezgin - Alican Yücesoy
Bana Artık Hicran De Lale - Şebnem Hassanisoughi
Bana Artık Hicran De Sait - Tamer Levent
Bana Artık Hicran De Recai Kutlu - Turgay Kantürk
Bana Artık Hicran De Nazif Kambur - Nadir Sarıbacak
Bana Artık Hicran De Selvi Sezgin - Nur Sürer
Bana Artık Hicran De Makbule - Zeyno Eracar
Bana Artık Hicran De Özlem - Ceren Balıkçı
Bana Artık Hicran De Dilber - İncinur Daşdemir
Bana Artık Hicran De Serhat Özcan
Bana Artık Hicran De Dizi Konusu

Kanal D'nin Bana Artık Hicran De adlı dizisinde Hicran karakterini canlandıran Aslı Enver genç bir kızdır. Hicran babasının dükkanında çalışıyor. Bir gün holdingte çalışan ve patronun damadı olmaya aday olan Murat'la tanışır. İlk başlarda aralarında olan iş ilişkisi zaman içerisinde imkansız bir aşka dönüşür. Tüm bu imkansızlıklar yüzünden Hicran ve Murat ayrılmak zorunda kalırlar.

Hicran, Yaşadığı aşk sonucu hüsrana uğramış ve büyük bedeller ödemek zorunda kalmış bir kadının hayatta kalma mücadelesi anlatılan Bana Artık Hicran dizisinde başarılı oyuncu Aslı Enver'in aşk öyküsü konu alınacak.



bana artık hicran de dizisi, bana artık hicran de dizisi oyuncuları kimler, bana artık hicran de dizisi bana artık hicran de oyuncuları bana artık hicran de dizisi, bana artık hicran de dizi konusu nedir, bana artık hicran de dizisinde kim hangi rolde, bana artık hicran de dizisi karakter isimleri, bana artık hicran de oyuncuları resimleri, bana artık hicran de karakter isimleri, bana artık hicran de dizisinde kim kimdir, kanal d yeni bana artık hicran de dizisi, bana artık hicran de 1. bölüm izle, bana artık hicran de tanıtım fragmanı, bana artık hicran de yeni bölüm fragmanı, bana hicran de oyuncuları, bana artık hicran de dizisi ne zaman hangi kanalda saat kaçta, bana artık hicran de dizisi izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder