15 Ekim 2014 Çarşamba

Star Tv'nin yeni dizisi Reaksiyon şimdiden oldukça dikkat çekmeye ve konuşulmaya başlandı. Star Tv Reaksiyon dizisi ile iddialı diziler arasına girmiştir. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur’un yer aldığı Reaksiyon dizisinde daha bir çok ünlü isim yer alıyor.

Star Tv de Herkes Düşmanını Tanıyacak sloganı ile tanıtılan Reaksiyon dizisinin genel konusu emekli istihbaratçı, ordudan atılan bir bordo bereli ve teşkilattan atılan özel harekatçının görevlerinden atılması ile başlayan olayları ve görevlerinden atılanlar işin arkasında kimlerin olduklarını aramaya başlaması ile beraber bir çok olaylarla karşılaşırken bu süre içinde bir çok olaylarla karşılaşmaları şeklinde gelişiyor.

Reaksiyon dizisi konusunun yanı sıra oyuncuları ile de oldukça beğenilmiştir. Reaksiyon dizisinde Oğuz karakterini canlandıran İbrahim Çelikol dizi oyuncuları arasında en çok aranan ve beğenilen isimlerdendir. Sizlere bu yazımızda Reaksiyon dizisi oğuz kimdir, İbrahim Çelikol kimdir, kaç yaşındadır, İbrahim Çelikol boyu kilosu kaçtır sevgilisi kimdir gibi hakkında merak edilenler ve ibrahim çelikol biyografisini paylaşacağız.

İbrahim Çelikol Kimdir

Reaksiyon dizisinde Oğuz karakterini canlandıran İbrahim Çelikol 14 Şubat 1982'de yani sevgililer gününde İzmit'te dünyaya gelmiştir. İzmit'te bir subay ailesinde büyüyen İbrahim Çelikkol'un kendinden büyük bir de ablası var. Kolejde okumuş sonrasında profesyonel olarak basketbol oyunculuğu yapmıştır. dizi oyuncuları

İstanbul'a taşındıktan sonra Akmerkez’de yürürken ajans sahibi tarafından keşfedilen İbrahim Çelikol böylelikle mankenliğe başlamış ve 6 yıl mankenlik yaptıktan sonra oyunculuğa başlamıştır.

Osman Sınav ile tanışmasından sonra oyunculuk kariyerinde önemli bir gelişme kat etti. Osman Sınav‘ın çektiği Pars Narkoterör dizisinin deneme çekimlerinde başarı gösterip dizide Komiser Şamil Batur karakterine hayat verdi.

Oyunculuk kariyerine Osman Sınav yapımı olan Pars: Narkoterör filmi ile 2007 yılında adım atan yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikol burada Şamil Baturay karakterini canlandırmıştır. Öncesinde mankenlik yapan İbrahim Çelikkol oyunculuğa ilk adım atarken fiziği ile dikkat çekmiş, fakat sonradan oyunculuğu ile gündeme gelmeye başlamıştır.

2011-2012 yıllarında başrollerini güzel oyuncu Deniz Çakır'la paylaştığı İffet dizisinde Cemil Özdemir karakteri ile rol almıştır. 2013 yılında Kanal D’de başlayan “Merhamet” dizisinde Özgü Namal’la başrolü paylaşmıştır. Başarılı oyuncu İbrahim Çelikol dizilerin yanı sıra sinema filmlerinde de rol almıştır. 2012 yılında oynadığı Fetih 1453 filmi ile adından çok söz ettirmiştir. Bu filmde Ulubatlı Hasan karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır. Sadece Sen filminde de Ali karakterini canlandırmıştır.

İbrahim Çelikol Rol Aldığı Dizi ve Filmler

2014 Reaksiyon Oğuz
2014 Sadece Sen Ali Film
2013 Merhamet Fırat Kazan Dizi
2011 İffet Cemil Özdemir Dizi
2012 Fetih 1453 Ulubatlı Hasan Film
2010 Karadağlar Gül Ali Karadağ Dizi
2010 Keskin Bıçak Mithat Dizi
2009 M.A.T. Sinan Atalay Dizi
2007 Pars: Narkoterör Şamil Baturay Film

İbrahim Çelikol Resimleri




ibrahim çelikol, ibrahim çelikol kimdir, ibrahim çelikol kaç yaşında, ibrahim çelikol resimleri, ibrahim çelikol biyografi, ibrahim çelikol dizileri, ibrahim çelikol foto galeri, ibrahim çelikol boyu kilosu kaç, reaksiyon dizisi oğuz, reaksiyon dizisi oğuz kimdir, reaksiyon dizisi oğuz kaç yaşında, reaksiyon dizisi oğuz gerçek adı ne, reaksiyon dizisi oğuz kaç yaşında, reaksiyon dizisi oğuz resimleri, reaksiyon dizisi oğuz karakteri, reaksiyon dizisindeki oğuz kimdir, reaksiyon dizisi oğuz hayatı, reaksiyon dizisi oğuz biyografi, reaksiyon dizisi oğuz wikipedi, reaksiyon dizisi oğuz kim, reaksiyon 1. bölüm, reaksiyon dizisi yeni bölüm fragmanı, reaksiyon dizisi oğuz kaç yaşında

Bir Cevap Yazın

Konulara abone olun | Yorumlara abone olun

Yeni Konular

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© 2012 Dizi Oyuncuları, Fragmanları, Diziler, Dizi Haberleri Ve Güncel Haberler | Powered by Blogger