29 Aralık 2014 Pazartesi

Meryem Uzerli olaylı ayrılığının ardından tekrar Türkiye'ye döndü. Meryem Uzerli'nin yeni dizisinin adı ve konusu nedir gibi sorular bugünlerde sıkça soruluyor. Yapım şirketi hikaye ve senaryonun yanısıra Meryem Uzerli'ye eşlik edecek erkek oyuncu için de ince eleyip sık dokuyor. Uzerli'nin yeni dizisinin ismi henüz belli olmasa da konusu belli oldu.


Hikaye netleşmiş olsa da yazılan senaryo Yapım şirketi tarafından beğenilmedi. Dolayısıyla tekrar yazılması bekleniyor. Dizinin başrol erkek oyuncunda da karar verilemeyince dizinin 2015'e kalacağı iddia ediliyor. Peki Meryem Uzerli'nin yeni dizisinin konusu nedir?

Zengin bir işadamının 2'si öz, biri de manevi evladım dediği çocuğu vardır. İşadamı rahatsızlanır, gözlerden uzak bir şekilde tedavi görmek için Almanya'ya gider. Bir doktor yanında hastabakıcı olarak çalışan genç kadına yani Meryem Uzerli'ye aşık olur. Ama aşkı karşılık bulamaz. Onu Türkiye'ye gelmesi için ikna edemez. Manevi oğlunu Almanya'ya gönderip "Onu bana getir" der. Bu sırada aşık olduğu kadın ile manevi oğlum dediği kişi arasında tutkulu, gizli bir aşk başlar. Üçlü arasında müthiş bir aşk çıkmazı yaşanır.

Bir Cevap Yazın

Konulara abone olun | Yorumlara abone olun

Yeni Konular

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© 2012 Dizi Oyuncuları, Fragmanları, Diziler, Dizi Haberleri Ve Güncel Haberler | Powered by Blogger