24 Mayıs 2015 Pazar

Türkiye'nin özellikle haber spikerliği ve televizyon programlarıyla tanıdığı Defne Samyeli en son Paramparça dizisinde seslendirdiği Son Arzum şarkısı ile izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Yazımızın devamında Defne Samyeli - Son Arzum şarkısını dinleyebilirsiniz.


Defne Samyeli biyografisi, Defne Samyeli hayatı, Defne Samyeli kaç yaşında, Defne Samyeli nereli, Defne Samyeli hayatı ve daha fazlası için haberimizde gerekli detayları bulabilirsiniz.

17 Mart 1972 tarihinde dünyaya gelen Defne Samyeli Nişantaşı Anadolu Lisesi’ni üçüncülükle bitirir. Boğaziçi Üniversitesi Kimya bölümünü bitiren Defne Samyeli 24 Nisan 1991 tarihinde güzellik yarışmasında Türkiye Üçüncüsü oldu. 1991 yılında Ümit Aktan ile birlikte sunduğu İyi Günler Türkiye programı ile tanınan Defne Samyeli Kanal D ve Show Tv ana haber spikerliği de yaptı. 1994 yılında albüm çıkaran Defne Samyeli 2000 yılıdna rahim kanserine yakalandı. Tedaviden sonra tekrardan ekranlara geri dönen Defne Samyeli 2008 yılında Show Tv’de görev yaptıktan sonra ise işsiz kalmıştır.

Defne Samyeli - Son Arzum (Paramparça Dizisinde Söylediği Şarkı)


Bir Cevap Yazın

Konulara abone olun | Yorumlara abone olun

Yeni Konular

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© 2012 Dizi Oyuncuları, Fragmanları, Diziler, Dizi Haberleri Ve Güncel Haberler | Powered by Blogger