22 Mayıs 2015 Cuma

Yeni yılın ilk haftaları içerisinde Türkiye televizyonlarına çok sayıda iddialı yeni dizi giriş yaparken, farklı yönetmen, senarist ve oyuncu kadrolarına sahip isimler de mevcut ilgi ve talebi karşılamak için ekranlara gelmeyi sürdürüyor. ATV ekranlarının yeni dizisi olarak tanıtılan ve ilk fragman ile birlikte itibaren gerek kadrosu gerekse konusu ile büyük merak uyandıran Racon ne yazık ki uzun soluklu olmadı.


Başrollerinde Mehmet Aslantuğ gibi son derece deneyimli bir ismin yanı sıra Güneşi Beklerken dizisi ile büyük şöhret kazanan Hande Doğandemir ve Seçkin Özdemir gibi isimlere sahip olan Racon, bu başarılı oyuncuların yanı sıra Barış Arduç, Ekin Türkmen, Pınar Bulut ve Tomris İncer gibi isimleri de hikayesinde barındırıyordu. Kenan rolünü canlandıran Aslantuğ dizi içerisinde yer altı dünyasının ünlü isimlerinden birisini canlandırırken, babasının hayatını kaybetmesi ile birlikte tüm hayatını mafya ve benzeri işlere vererek giderek içinden çıkılmaz bir hayata sahip olur.

Doğandemir tarafından hayat verilen Yağmur karakteri ise Kenan'ın kızı olarak babasını söz konusu uygunsuz hayattan kurtarmak için başladığı çalışmaları sırasında istemeden de olsa giderek bu karanlık dünyanın bir parçası olmaya ve uyum sağlamaya başlar. Klasik mafya dizilerinden farklı olarak bu tarz karanlık kişilerin aileleri ile aralarındaki bağları ve ilişkileri de konu alarak farkını ortaya koyan Racon, ekranlarda hedeflediği kadar yer alamadı ne yazık ki.

Bir Cevap Yazın

Konulara abone olun | Yorumlara abone olun

Yeni Konular

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© 2012 Dizi Oyuncuları, Fragmanları, Diziler, Dizi Haberleri Ve Güncel Haberler | Powered by Blogger