17 Mayıs 2015 Pazar

Çilek Kokusu yaklaşan yaz sezonunun en iddialı dizilerinden biri olacak ve Star TV ekranlarında yaz dizileri sevenler için yayınlanacak.



Star Tv ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan başrollerini Demet Özdemir ve Yusuf Çim’in paylaştığı, kadrosunda Ekin Mert Daymaz, Laçin Ceylan, Murat Başoğlu, Mine Tugay ve Mahir Günşiray gibi isimlerin yer aldığı Çilek Kokusu dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Yapımını Gold Film‘in, senaristliğini Aslı Zengin yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir,Yusuf Çim, Mert Ekin Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan gibi başarılı oyuncuların olduğu, hayatlarını rengarenk yaşayan insanların hikayesi Çilek Kokusu Star’da başlıyor.

Başarılı oyuncu Demet Özdemir, yeni bir dizi için anlaşma imzaladı. Dizinin adı Çilek Kokusu ve dizinin senaryosun Aslı Zengin' ait.

Bir diğer oyuncu ise; daha önce Not Defteri dizisinde Egemen karakterine hayat veren Ekin Mert Daymaz.

Başrollerini Demet Özdemir ve Yusuf Çim’in paylaşacağı dizi, pastane çalışan ve tek hayali pastacı olmak olan bir kızın ülkenin şımarık ve zengin playboylarından biriyle yaşadığı aşk-nefret ilişkisini konu ediniyor.

Birbirlerinden tamamen zıt karakterlere, hayatlara sahip olan Aslı ve Burak sürpriz bir şekilde tanışırlar.Birbirlerini bir daha hiç görmeyeceklerini düşünürlerken, Aslı, Burak ve Volkan Bodrum da sonunu bilemedikleri bir oyunun içine düşerler. Tesadüfler zinciri onların peşini Bodrum'da da bırakmaz.

Sana Bir Sır Vereceğim'le dikkatleri üzerine çeken daha sonra Kurt Seyit ve Şura'da rol alan Demet Özdemir, Çilek Kokusu dizisi için anlaştı.

Faruk Turgut'un çekeceği yazlık dizinin senaryosunu Kiraz Mevsimi ve Romantik Komedi'ye imza atan Aslı Zengin yazıyor, yönetmen koltuğunda ise Erol Özlevi oturacak.

Çilek Kokusu Dizisi - Çilek Kokusu Dizisi Konusu - Hangi Kanalda, çilek kokusu hangi gün, Demet Özdemir Çilek Kokusu Dizisiyle Ekranlara Dönüyor, Demet Özdemir'in yeni dizisi, Demet Özdemir çilek kokusu dizisi ne zaman başlıyor hangi kanalda hangi gün.çilek kokusu son bölüm izle,çilek kokusu yeni bölüm fragmanı izle

Bir Cevap Yazın

Konulara abone olun | Yorumlara abone olun

Yeni Konular

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© 2012 Dizi Oyuncuları, Fragmanları, Diziler, Dizi Haberleri Ve Güncel Haberler | Powered by Blogger