11 Mayıs 2015 Pazartesi

Başrollerini Türkiye'nin usta oyuncularından oluşan bir ekibin paylaştığı Gönül İşleri, yayına girdiği günden itibaren genel seyirci kitlesini ekran başına kitleyerek her yeni bölümü sabırsızlıkla beklenen diziler arasındaki yerini almış durumda idi.


Dizinin ana karakterleri Muzaffer (Sezai Aydın) ile kızları Servet, Sevda ve Saadet'ten oluşmaktadır. Ailenin geçmişten bugüne kadar bir türlü rayına oturamamış olan ailevi meseleleri ve duygusal ikilemleri konu alınmaktadır. Bu bağlamda ailenin kadınlarının özel hayatları devreye girerek dizinin seyrini oluşturmaktadır.

Gönül İşleri dizisinde ailenin büyük kızı Servet'i canlandıran Bennu Yıldırımlar, eşi Yılmaz tarafından aldatılmış ve boşanmanın eşiğine gelmiştir. Yılmaz'ın kendisini affettirme adına verdiği uğraşlar Servet'in hamileliğini öğrendikten sonra daha hareketli bir hal almaktadır. Ortanca kız Saadet de başarısız bir evlilik yapıp sonucunda eşinden ayrılmış fakat ona hala deli divane aşık olan eski kocası tarafından takip edilmektedir. Son olarak ailenin en küçük kızını canlandıran Sinem Kobal (Sevda) da başı kan davası ile dertte olan sevdiği Bedir ile birleşmeye çalışırken gelişmeler ışığında kendisini çok seven fakat ailesi tarafından gelin olarak kabul edilemediği Tibet ile nişanlanmış olarak bulur. Bu arada anneleri tarafından terk edilmiş olan Muzaffer baba, kızlarını her türlü kötülükten ve olumsuz sonuçlardan korumaya çalışmaktadır. Tüm bu kargaşanın içerisinde bir organizasyon şirketi kurularak ailenin durumuna en uygun isim seçilip adı gönül İşleri olarak belirlenir ve hikaye başlamış olur.

Bir Cevap Yazın

Konulara abone olun | Yorumlara abone olun

Yeni Konular

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© 2012 Dizi Oyuncuları, Fragmanları, Diziler, Dizi Haberleri Ve Güncel Haberler | Powered by Blogger