30 Temmuz 2015 Perşembe

Bir Üniversite öğrencinin İzmir'den İstanbul'a gelişi ile yurtta ki maceralarına kadar hayat hikâyesinin anlatıldığı Adı Mutluluk dizisinde oldukça genç başarılı ve deneyimli oyuncular yer almaktadır.

Adı Mutluluk Oyuncuları

Kaan YILDIRM
İlk büyük çıkışını Ulan İstanbul dizisinde ki Ferdi rolü ile yapan genç ve yakışıklı oyuncu Aralık 1986 İstanbul doğumludur. Londra'da Brunel Üniversitesi Pazarlama bölümünden mezun olan genç oyuncu iyi derecede İngilizce bilmektedir. Son derece beğeni toplayan Ferdi karakteri sonrası bu dizi de Üniversiteyi kazanıp İstanbul'a okumaya giden haylaz yaramaz ama kendine güvenen her zaman belaya bulaşan Batu rolünü canlandırmaktadır. Genç ve yakışıklı oyuncunun adı Ezgi EYÜBOĞLU ile aşk dedikodularında geçmektedir.

Ezgi EYÜBOĞLU
Muhteşem Yüzyıl dizisinde ki Eybige Hatun karakter ile tüm sanat ve dizi camiasının dikkatini çeken başarılı ve güzel oyuncu Ezgi, 1988 Ankara doğumludur. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarında tamamlayan genç ve güzel oyuncu Adı Mutluluk dizisinde babasının mimar olma isteğini reddeden, bir gece ÖSYM tercih kılavuzunu değiştiren ve İstanbul u kazanıp İstanbul'a kaçan güzel zeki ve bir o kadarda tatlı Kumsal rolünü canlandırmaktadır.

Zeynep BASTIK
1991 İstanbul doğumlu geç oyuncu aynı zamanda Murat Dalkılıç'ın Vokalistliğini üstlenmekte ve sanat hayatında hızla yükselmektedir. Bir güzellik yap isimli albümde Lüzumsuz savaş parçasını düet ile seslendiren Zeynep BASTIK bu dizide güzel bir oyunculuk kariyerine adım atacaktır.

Aslı BEKİROĞLU
Henüz 18 yaşında olan İstanbul doğumlu genç oyuncu adayı, popülaritesini ve ünlenmesi sosyal medya aracılığı ile olmuştur. Vine aracılığı ile kendisini Türkiye'ye tanıtan Aslı, İtalyan lisesi mezunudur. Bahçe şehir üniversitesi Beslenme ve Diyetik bölümünü kazanan genç ve güzel oyuncu adayının ilk dizisi Beni Böyle Sev adlı dizi olup Adı Mutluluk'ta kendine harikulade bir yer bulmakta ve hırslı başarılı bir karakteri canlandırmaktadır.

Dilara AKSÜREK
İzmir Karşıyaka'da Temmuz 1987'de dünyaya gelen oyuncu Müjdat Gezen sanat merkezi tiyatro bölümünden mezun olmuştur. İlk deneyimi 2012 yapımı Evlerden Biri adlı dizi olsa da Kadim dostum dizisi ile ün yapan Dilara, Adı Mutluluk ile yenir bir oyunculuk kariyerine adım atacaktır.

Kaan ÇAKIR
Bir İstanbul Masalı ile başlayan ve Böyle Bitmesin ile devam eden oyunculuk kariyerine Adı Mutluluk ile devam edecek olan Kaan Çakır 1977 İstanbul doğumlu olup Konservatuvar eğitim almıştır. dizi oyuncuları

Bir Cevap Yazın

Konulara abone olun | Yorumlara abone olun

Yeni Konular

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© 2012 Dizi Oyuncuları, Fragmanları, Diziler, Dizi Haberleri Ve Güncel Haberler | Powered by Blogger