20 Temmuz 2015 Pazartesi

Show TV’nin yaz ataklarından biri olan Fabrika Kızı sıra dışı konusu ile dikkatleri üzerine çekiyordu. Kaderin sürprizi ile yolları bir anda kesişen Ferhat ve Aylin’in hikayelerinin konu edildiği dizi ne yazık ki istediği izlenme oranlarına ulaşamayınca bileti kesildi.


Fabrika Kızı Konusu
Aylin henüz otuzlu yaşlarının başında genç bir kadındır. Nişanlısı ile beraber İzmir’de yaşamakta olan Aylin yaşamı boyunca el bebek gül bebek olarak büyütülmüştür. İş yaşamında da oldukça hırslı ve başarılı olan Aylin için yaşam oldukça keyiflidir. İş yerinde terfi almayı bekleyen ve evlilik için hayaller kuran Aylin’i oldukça kötü bir sürpriz beklemektedir. Yalnızca bir gecede onun tüm yaşantısı değişecektir. Aylin bir anda kendisini beş parasız ve yapayalnız bulacaktır.

Artık kendisi için her şeyin bittiğini düşünen Aylin’in yaşamı yeniden bambaşka bir boyut kazanacaktır. Aldığı bir telefon onun için yeniden umudun doğmasını sağlar. Aylin aldığı telefon ile çok uzun senelerdir görmediği babasından kendisine İstanbul’da bir fabrikanın miras kaldığını öğrenir. Genç kadının yaşamını yeniden rayına sokması için bu oldukça büyük bir umuttur. Ancak, Aylin ile mirasın arasında tek bir engel vardır. Oda Ferhat’tır. dizi haberleri

Ferhat oldukça yakışıklı ve çekici bir adamdır. Hayatı büyük zorluklar ile geçen Ferhat kendisini hiç beklemediği bir anda patron koltuğunda bulmanın şokunu yaşamaktadır. Ferhat ve Aylin’i yeni yaşamlarında yepyeni sürprizler beklerken izleyicilerde ikilinin bazen keyifli bazen de sinir bozucu çekişmelerine şahitlik edecek.

Fabrika Kızı Oyuncu Kadrosu
Organize Filmler Engin Acuner ve Sercan Çiçekoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği Fabrika Kızı dizisinin yönetmen koltuğunda ise başarılı isim Hakan Arslan yer alıyor. Dizinin senaryosunu kaleme alan isim ise Gökhan Horzum.

Oldukça zengin bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin başrol oyuncuları Fulya Zenginer ve en son Serçe Sarayı’nda ki performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran İsmail Demirci. Dizinin oyuncu kadrosunda karşımıza çıkan diğer isimler ise Fırat Albayram, Burak Satıbol, Aydan Burhan, Alper Kadayıfçı, Tezcan Fenerciler, Özge Korkmaz, Fatih Altın, Begüm Yılmaz, Sedat Bilenler, Alayça Öztürk, ve Tuğçe Karaoğlan.

Bir Cevap Yazın

Konulara abone olun | Yorumlara abone olun

Yeni Konular

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© 2012 Dizi Oyuncuları, Fragmanları, Diziler, Dizi Haberleri Ve Güncel Haberler | Powered by Blogger