11 Temmuz 2015 Cumartesi

Türkiye televizyonlarında yayınlanan gelmiş geçmiş en popüler gençlik dizileri arasında olduğuna şüphe bulunmayan Medcezir, 13 Eylül 2013 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan ilk bölümünden bu yana geride kalan bir buçuk senelik süre içerisinde her yaş ve çevreden milyonları kendisine hayran bırakmayı başardı.



Senaryosu Ece Yörenç tarafından oluşturulan ve Ali Bilgin tarafından yönetilen dizi, her ne kadar ünlü Amerikan dizisi The O.C.'den uyarlanma olsa da, ülkemizdeki insan ilişkileri ve sosyal hayat değişikliklerine göre gerçekleştirilen düzenleme ve değişiklikler Medcezir dizisine son derece özgün ve başarılı nitelikler katmayı başardı.

Ana karakterler olarak Yaman Koper ( Çağatay Ulusoy ), Mira Beylice ( Serenay Sarıkaya ), Selim Serez ( Barış Falay ), Ender Kaya Serez ( Mine Tugay ) ve Mert Asım Serez ( Taner Ölmez ) gibi isimleri canlandıran son derece genç ve yetenekli bir kadroya sahip olan dizide ünlü ve tecrübeli oyunculardan Şebnem Dönmez de Sude Beylice karakterine hayat veriyordu.

Temel yapı olarak son derece karmaşık ilişkilere sahip olan bir arkadaş çevresi ve söz konusu çevre içerisinde dönen aşk, nefret ve tutku hikayelerini konu alan Medcezir, ilk bakışta son derece klasik görünse de senaryosunun derinliği ve oyuncuların başarısı ile kendisini ilk bölümden kanıtlamayı başardı. Dizi bugüne kadar farklı merkezlerde onlarca ödüle aday gösterilirken bu adaylıkların pek çoğunu da başarıyla sonlandırdı.

Medcezir dizisinin müdavimleri diziyi gerçekten çok özleyecekler. Yaz sezonuyla birlikte final ve sezon finaline giden dizilerin yerini ise yazlık diziler aldı. Çilek Kokusu, Güneşin Kızları, İnadına Aşk, Kiralık Aşk, Yazın Öyküsü gibi diziler ekranları süslüyor. Ekibimiz tüm yazlık diziler için özel siteler hazırlamakta. Bunların ilki kiralik aşk fragman sitesi. Ziyaret edip fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Konulara abone olun | Yorumlara abone olun

Yeni Konular

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© 2012 Dizi Oyuncuları, Fragmanları, Diziler, Dizi Haberleri Ve Güncel Haberler | Powered by Blogger